AUTOPORTRET


 

PREȚ PROMOȚIONAL - reducere 20%.

 

AUTOPORTRET - este cursul care te ajută să-ți faci ordine în propria viață, te învață cum să-ți construiești cele mai colorate amintiri din trecut, să te bucuri de un prezent frumos, dar și să te miști cu pași rapizi spre succes. Ajunge să stai cu capul plecat, cu privirea îndreptată în jos și cu senzația de nod în gît. Doar vezi că nu te ajută la nimic, ci dimpotrivă te scufunzi și mai adînc în griji, probleme, complexe și nemulțumiri față de tine. Fără să stai prea mult pe gînduri, observi că aterizezi mereu în relații toxice, care te consumă și te fac să te simți dezastruos.

 

 

Tu crezi că FERICIREA vine din exterior, că poate într-o bună zi o vei primi cadou de la cineva. În zadar...Tot ce se va întîmpla, este că, vor mai trece vreo cîțiva zeci de ani, vei fi dezamăgit/ă și-ți vei șopti și tu, ceea ce-și șoptesc mulți alții „Am trăit în zadar. Dacă ași putea întoarce roata vieții...multe le-aș face diferit”.

Eu nu te las să cazi, vreau să-ți fiu alături, să-ți ofer suportul de care ai nevoie pentru a începe să testezi înălțimi, să capeți încredere și să te iubești mai mult.

De ce m-am gîndit să elaborez un asemenea curs? Pentru că, eu am cunoscut ce înseamnă tristețea, frica, emoția de dezgust, lupta pentru ceva inexistent, tendința de-a fi pe placul tuturor și frica de a nu dezamăgi pe cineva. Gîndim atît de complex, nici măcar nu știm ce vrem pentru noi, nici nu cunoaștem totul despre noi, dar căutăm aprobarea de la oameni străini.

Unii cred că dacă-și vor schimba locul de trai, casa, mașina, partenerul/a de relație, deja va dispărea problema și vor fi mai fericiți... Greșit! Tu ai rămas același/aceeași, cu schemele tale cognitive, scenariile preluate de la părinți, bunei - și pe care, fără să depui mare efort, le transmiți la pachet copiilor tăi.

STOP! Încetează să mai duci lupte cu tine însuți, și fă ceva! Acel „ceva” care ți-ar clădi liniștea și confortul psihologic interior. Atîta timp cît vei umbla rătăcit/ă prin lumea mare, nu-ți vei umple niciodată golul din interior.

Nimeni, nu va face nimic în locul tău! Doar Tu ești responsabil/ă de emoțiile tale și de schimbările radicale pe care le poți produce!

Tot ce-ți sugerez, este să accesezi cîte o lecție pe zi, pentru a-i oferi posibilitate creierului tău, să prelucreze informația și să obții rezultatele dorite. Eu, cu cea mai mare plăcere, îți voi fi alături pe întreg traseul!

Vrei să fii ca mine? Atunci accesează acest curs. Pe mine personal, aceste tehnici m-au ajutat să scap de pînza care mă împiedica să respir, să mă descoper și să mă respect mai mult.

DACĂ EU AM PUTUT...ATUNCI POȚI ȘI TU!

 

 

Începe chiar în acest moment - peste 30 de zile vei rămîne uimit de tot ce-ai realizat!

 


Ai 4 opțiuni disponibile pentru a face comanda:

- achitare cu cardul on-line (unele carduri au limite la achitare), sau

- înregistrare comanda on-line cu achitare cash (apoi ne contactati in Facebook Messenger), sau

- înregistrare comandă direct prin Facebook Messenger.

- achitare prin PayPal prin ACEST LINK, apoi ne contactati prin Facebook Messenger.