7 ZILE pentru depășirea dependenței de telefon la copii


Salut, noi suntem echipa Academiei Părinților de Invidiat.

Noi suntem convinși că orice copil poate fi educat de părinții săi, acasă, fără bătăi și strigăte.

Te invităm să te înregistrezi acum la un Video Curs Gratuit: „Depășirea dependenței de ecrane la copii”.

Timp de 7 zile ai să primești la adresa de email cîte o lecție, care te va ajuta să schimbi comportamentul copilului tău.
Ai să te convingi singur că metodele noastre funcționează și la tine acasă.

 

 

Știai că dependența de ecrane este boala secolului 21?

Ar fi bine să fii informat că, numărul copiilor care ajung diagnosticați cu boli psihice din cauza dependențelor de ecrane este în creștere. Da, să știi că, copilul pînă la vîrsta de 3 ani, nu are voie să stea deloc în fața ecranelor. Nevoia lui este cu totul alta! Exact în această perioadă se formează cele mai multe conexiuni nervoase, așa că, ajută-l să exploreze mediul înconjurător

Ți s-a întîmplat să vezi cum se comportă un copil atunci cînd este lipsit de ecranul preferat? Posibil. Dacă nu la copilul tău, atunci la alți copii. Ai avut situații cînd nu mai știai cum să-i gestionezi comportamentele pe care ți le făcea? Depinde: dacă nu i-ai luat niciodată ecranele - n-aveai cum să le vezi.

Dependența de ecrane a fost deja declarată de către OMS ca boală psihică. Și deja observăm peste tot că, copiii, chiar de la vîrste foarte mici stau lipiți de ecrane.

Ceva mai tîrziu ne confruntăm cu tulburări de alimentație, boli cronice, tulburări de personalitate, tulburări de comportament. Cele mai accesibile tipuri de ecrane, pe care, s-ar putea să le ai chiar tu în casă, sunt: televizorul, computerul, tableta, telefonul mobil. Din păcate, foarte puțini părinți iau în serios această problemă de sănătate publică.

Tocmai din acest motiv mi-am propus să te invit la acest curs online gratuit, constituit din 7 lecții bazate pe sarcini, exerciții concrete, care te vor ajuta să-ți scoți copilul din lumea virtuală și să-l integrezi în lumea reală.