Academia Părinților de Invidiat este o școală pentru părinți, fondată de către o echipă de profesioniști cu experință vastă în domeniu. Decizia a fost luată după 3 ani de analiză a situației dezastruoase din societate, a problemelor existente în relația dintre părinți și copii, certuri în familie din cauza lipsei de informație atît de necesară în situații dificile.
Adevărul este că majoritatea părinților se străduiesc să le ofere copiilor totul pentru a-i face fericiți. Este o abordare greșită, din acest motiv avem o statistică care te face să trăiești fiori: numărul mare de copii care abandonează școlile, copii care recurg la diverse comportamente delincvente, la consum de substanțe, sarcini nedorite, dependența de ecrane, rata înaltă a suicidului, etc. Din acest considerent, abordarea Academiei Părinților de Invidiat este una bio-psiho-socială, care va oferi tot suportul atît de necesar părinților în procesul de creștere și educare a copiilor.
Nouă ne sunt dragi copiii, dar și părinții acestora! Asta ne-a determinat să nu fim indiferenți la felul cum derulează evenimentele.

Meseria de părinte este una dintre cele mai importante dintre toate cîte le avem în viața noastră, doar că foarte puțini sunt cei care au beneficiat de instruiri în acest sens. Asta și ne-a determinat să dezvoltăm cursuri ample pentru toți cei care vor să fie instruiți cum să-și facă bine meseria de părinte, astfel încît să devină ”un părinte suficient de bun”.
Copii sănătoși – pot fi crescuți doar de părinți informați și instruiți în tehnici concrete!
Un lucru este cert: dacă știi să educi un copil, ai proiecția copilului tău pentru vîrsta de adult și dispui de un plan de acțiuni cu pași concreți, atunci cu certitudine vei savura procesul de dezvoltare și transformare a copilului tău într-un adult valoros.

Să avem generații sănătoase, echilibrate emoțional și responsabile pentru propriile acțiuni și decizii. La fel de mult sperăm ca părinții să conștientizeze cît de importanți sunt.
Ce poate fi mai frumos decît să știi că părinții sunt interesați să învețe să-și cunoască propriul copil.

Profesorii noștri

INA CRASNOJON-LABA

PSIHOLOG

„Dăruirea și satisfacția de la ceea ce faci sunt cheia succesului!” - este ceea ce cred eu.

Psiholog, cu formare profesională complementară în Psihoterapie Cognitiv Comportamentală acreditată de Colegiul Psihologilor din România.

Este membru al Societății Psihiatrilor, Narcologilor, Psihoterapeuților și Psihologilor Clinicieni din Republica Moldova.

Deține o experiență de 16 ani în domeniu, cu participarea la Conferințe, Workshop-uri de dezvoltare personală și profesională, atît la nivel Național cît și Internațional.

MIHAI NANI

SOCIOLOG

„Noi suntem mai mult decît ființe biologice.”
Magistru în studii ale copilăriei, cu experiență în domeniul social de peste 10 ani.

Autor a studii de specialitate, materiale didactice, ghiduri ș.a.