Despre noi

CINE SUNTEM?

Edu-api.net este o platformă cu cursuri online destinate utilizatorilor de diferite vîrste și ocupații, indiferent de nivelul lor de pregătire anterioară. La noi puteți găsi următoarele categorii de cursuri:

- educație parentală

- dezvoltare personală pentru adulți

- dezvoltare personală pentru copii

- învățare pe tot parcursul vieții

Cursurile sunt predate de profesioniști în domeniu, cu vastă experiență practică și teoretică.

CE FACEM?

- Oferim cursuri On-line pe o arie variată de tematici

- Oferim asistență pe întrec parcursul învățării

- Actualizăm continuu cursurile disponibile și includem cursuri noi

- Conclucrăm cu profesioniști din diferite domenii

CE NE DORIM?

Ne dorim ca fiecare utilizator să aibă o experiență cît mai ușoară și mai plăcută pe platforma noastră.

Ne dorim să fim utili și să oferim utilizatorilor o valoare care depășește așteptările.

Profesorii noștri

INA CRASNOJON-LABA

PSIHOLOG

„Dăruirea și satisfacția de la ceea ce faci sunt cheia succesului!” - este ceea ce cred eu.

Psiholog, cu formare profesională complementară în Psihoterapie Cognitiv Comportamentală acreditată de Colegiul Psihologilor din România.

Este membru al Societății Psihiatrilor, Narcologilor, Psihoterapeuților și Psihologilor Clinicieni din Republica Moldova.

Deține o experiență de 16 ani în domeniu, cu participarea la Conferințe, Workshop-uri de dezvoltare personală și profesională, atît la nivel Național cît și Internațional.

MIHAI NANI

SOCIOLOG

„Noi suntem mai mult decît ființe biologice.”
Magistru în studii ale copilăriei, cu experiență în domeniul social de peste 10 ani.

Autor a studii de specialitate, materiale didactice, ghiduri ș.a.

Valentina Mărcăuțan

PSIHOLOG

„Dacă zilele frumoase nu vin spre tine, mergi tu spre ele...”

Magistru în Psihopedagogie, cu 15 ani experiență în domeniul educației, participare la conferințe naționale și internaționale, autor de cercetări și studii în domeniu, formator în cadrul formărilor specialiștilor din domeniul educației.

Ce spun alții despre EDU-API

Corina, studentă curs online

„Academia Părinților de Invidiat este o adevărată școală pentru părinții care-și doresc să interacționeze eficient cu membrii familiei, să-și împărtășească experiențele de vială, să învețe lucruri noi și să le aplice în practică. Specialiștii se străduiesc să dezvolte multilateral competențele parentale prin oferirea unui mediu plăcut de comunicare, învățare, dialog și multă ghidare. Ma bucur nespus de mult ca am aflat de Academia Părinților de Invidiat și aștept cu nerăbdare sa văd și roadele obținute.”

Ana, participant seminare

Echipa Academiei Părinților de Invidiat este una deosebită și cu un specific aparte. Locușorul lor se aseamănă mult cu cel de-acasă. Mă simt bine de la faptul că particip la atelierul de dezvoltare personal și sunt sigură că mă voi regăsi pe mine pînă la finele atelierului.

Ion, părinte

Mulțumim echipei din Academia Părinților de Invidiat pentru activitatea pe care o desfășoară, în special pentru transmisiunile live, discuțiile cu psihologul, care ne ajută să găsim răspunsuri la întrebările care ne frămîntă, ne ajută să ieșim din situațiile dificile. Sunteți o echipă minunată!

Daniela, părinte

Să fii părinte este ușor, însă să fii părintele unui copil echilibrat, cumpătat, comunicabil – e nevoie de muncă enormă, iar voi, echipa Academiei Părinților de Invidiat sunteți mentorii și ajutorul nostru!

Victoria, studentă curs online

Cel mai bine vezi că lecțiile ascultate dau roade, atunci cînd realizezi că ai reușit să treci peste o problemă cu calm. Și te bucuri de mica reușită! Cînd încerci să explici copilului într-un mod mai clar și simplu, iar el ascultă ce zici!

Un mare mulțumesc echipei!

Cu drag, Tcaci Victoria.

Veronica, studentă curs online

„Scopul educației este să transforme oglinzile în ferestre!” Sydney J. Harris

Acest curs este o utilitate enormă în educarea și creșterea corectă a copiilor noștri! Vă mulțumim mult dragi specialiști!

Vă dorim succese în continuare!

Veronica Vdovicenco